And you make the truth seem like a lie


Super Mario fick hamna på min teckning igår och jag har verkligen fastnat för tecknade små figurer. Haha! Jag har hur mycket plugg som helst att göra och jag måste verkligen ta tag i det annars blir det aaaaaldrig av. Dåligt med självdisciplin här måste jag säga. NU: Frukt + pluggande (kommer sluta med att jag sätter mig vid min käraste TV i alla fall).

I'm not hungry, but i am bored, therefore, i shall eat.


Började med att jag skulle plocka undan allt mitt smink på toaletten och slutade med att jag stod i källaren och målade! Haha, jag kanske visar er resultatet i eftermiddag. Nu blir det dusch & frukost ♥ HA EN BRA DAG GOSISAR!

I can't explain, but I'll find a song that can


Gick upp 07.40 imorse!! Haha, det var nog rekord. Städade rummet direkt (visst blev det fin? hihi) och sen åkte jag till Odenhallen för att titta på handboll. Runt 10 gick jag och mötte Natalia för att sedan gå runt i ca 90 minuter haha. Det var jätte mysigt men kallt som attan! (Du är grym Nappis ♥♥♥♥♥) När jag kom hem tryckte jag i mig lite donken, det satt som en smäck. NU: Dusch!

Redesign me, redefine me


Idag listade jag ut att det är ett helt år sedan jag tog dom här bilderna. Det är stört hur fort tiden går! På tala om helt andra saker så är det huuuuuur skönt som helst att det är fredag nu och jag har verkligen inte gjort någonting alls ikväll. Så får man faktiskt göra ibland! Haha, nu blir det maaaaat ♥

Don’t ever use someone’s past against them


Lite senare idag ska jag till Tandregleringen och kika till mina tänder. Fy fan vad jag hatar det! Haha.. Har förövrigt bara 3 lektioner idag men alla 3 är långa som satan och det kan typ inte bli segare. Det enda som är bra med dagen är att det är fucking friday!! Let's just get it over with.

Love without depending, listen without defending, speak without offending


Har tittat lite på O.C nu och ärligt talat, det är löjligt vad Adam Brody ser bra ut. I mean, COME ON! (Suger iofs lite att han är 33 nu, haha).. Har precis käkat fibergröt igen, haha. I'm obsessed!! Om ca 30 minuter är det i alla fall dags för träning och det var alldeles för längesen jag stod på planen - så det ska bli riktigt roligt!

Maybe I was naive, god lost in your eyes and never really stood a chance


© justanothervoice.blogg.se - Emelie Hedström 2010
2 bilder som jag tog i början av december på (nu Josefines) Eloss för 2 år sedan. Blev riktigt nöjd med båda två, love them! Blev ingen match idag, men jag var som sagt i Skövde & kollade på Hairspray istället. Nu vet jag vad jag vill syssla med när jag blir stor i alla fall. Det här kan jag leva på länge, haha. Imorgon är det redan måndag och en ny lång vecka med 3 stora inlämningar + en novell ska vara skriven. Kanske dags att börja med det? Bra Emelie, bra. Nu måste jag hur som helst slänga mig i sängen så att jag orkar med veckan. Kram på eeeeer!

I hurts because I know, when your smile, it's has nothing to do with me


Har sovit alldeles för många timmar inatt och jag är redan uppe. Ni kan tänka er när jag gick och la mig, haha.. Tänkte gå ut och gå en liten stund, om jag nu pallar det, och sedan ta en lång dusch. I eftermiddag/kväll blir det Skövde! Jag har lite smått ångest också, jag vet inte för 5 öre hur jag ska lägga upp mina bilder jag har målat/vad jag ska göra med dom. Lite surt faktiskt, MEN jag kommer väl fram till något tillslut, haha.

No one knows for certain how much impact they have on the lives of other people

Vaknade upp hos Natalia med henne och Ellen redan vid 10.00 imorse, efter 8 timmar sömn. Fick någon timme senare världens fetaste mensvärk och mådde hur illa som helst. Inte det roligaste direkt! Var hemma vid halv 1 eller något sånt och somnade i några timmar till. Nu har det gett sig och jag har precis målat Svampbob och Mike Wazowski från Monsters Inc (på bilden) haha. Bilden gör inte ritningen rättvisa men å andra sidan så var det första gången någonsin jag målade med färg så resultatet blev sådär. Älskar mina Promarkers som jag fick i julklapp!!


I have loved the stars too fondly to be fearful of the night


Ärligt talat mina vänner.. Hur glad blir man inte när man tittar ut genom fönstret och få se det här?! Hoppas verkligen att det is here to stay! Idag har jag städat en massa och jag har till och med haft lite tid och mycket inspiration till att måla! Det var väldigt längesen nu. I eftermiddag kommer släkten hit och myser. Kram på er!

When writing the story of your life, don't let anyone else hold the pen


Jag och självaste Darth Vader (hahaha) har varit på kalas hos mina älskade kusiner. Åh dom är sååååå bra! Lovelovelove♥

Alcohol is not the answer it just makes you forget the question


Gick upp alldeles för sent idag! Blääää, hate it. Nu ska jag iaf tycka i mig lite lunch och sen blir det Ellen!

Judging a person does not define who they are, it defines who YOU are


Lite sent för julbilder kanske, men eftersom att jag inte har lagt ut en enda julbild (vad jag minns) så kommer de första och förmodligen sista för 2011/2012 här! Förövrigt då: Det känns som att ingenting är som det ska, mitt liv typ faller samman och jag har blivit väldigt känslosam sen jag var sjuk (!). Haha, what's happening with me?? Crazy shit.
I'll figure it out, GNIGHT PEOPLE

RSS 2.0