SURVIVE

Sitter här och fryser sjukt mycket! Var -10º i stallet idag och efter en timma kände jag knappt mina fötter.. Bilden är på Malins häst som jag tog i somras, gillar den starkt! Om 50 minuter börjar min volleyboll träning, hade inte tänkt gå på den först, men det verkar som att jag tar tummen ur och gör det ändå. Hihi. Ha en bra kväll!


SAY YOU'LL NEED ME

Satt vid TV och störde mig på att jag fick solen rakt i ögonen. Ställde mig och upp och se världens härligaste himmel utanför. Skyndade mig till övervåningen och tog lite kort. Blev inte överdrivet bra, men det ser verkligen häftigt ut! Och måste säga att ingen av bilderna är redigerade, så färgen var otrolig! Älskar sånt, hehe.


HOME SWEET HOME

Kom hem från Degerfors strax efter 18 efter en jobbig hemresa, hehe. Drog till Ellen ♥ och kikade solsidan. Sen hem och nu har jag packat upp allt och tänkte slänga mig i sängen alldeles strax. Hoppas att ni har haft en bra helg, för det har jag! (Vann 3 av 5 matcher, helt OK!) Godnatt.


SHE WILL BE LOVED

Var riktigt skönt att komma ut och springa förut. Körde lite styrka efter också, mina ben är helt slut! Haha. Imorgon ska vi vara på gymnasiet hela dagen, inte så lockande direkt men. Nu ska jag bänka mig framför TVn innan jag går och lägger mig.. Gött!


STAY OUT OF THIS, DARLING


IT'S TIME TO TAKE A RISK


PROTECTED

Har inte så mycket att berätta för er, tyvärr.. Fick ett "skrapsår" tvärs över ansiktet förut, haha. Snyggt! Från pannan över ögat och kinden till hakan. Men det är nog bättre tills imorgon. Här får ni grymt bra låtar!

Jessie J – Do It Like A Dude - Explicit Version
All Time Low – Six Feet Under The Stars
Jessie J – Who You Are
All Time Low – Jasey Rae
Kelly Clarkson – Beautiful Disaster - Live
Showtek – Rockchild
Showtek – We Speak Music

I ♥ YOU

Natalia åkte nyss hem, nu ska jag hoppa in i duschen och försöka rensa tankarna lite. Sen åker jag ut till min älskade mormor och träffar henne innan operationen.

Min mormor är perfekt, i love u ♥


I DON'T WANNA SEE YOU GET HURT

Träningen idag var riktigt jobbig! Men det var sjukt skönt att träna igen. Nu ska jag städa upp lite och läsa igenom läxan tills imorgon, om jag inte hinner somna dvs. Hehe. Hoppas att ni har haft en bra dag! Inatt ska jag sova utan att drömma mardrömmar (vilket jag gjorde natten tills idag). GODNATT!

Snodde bilden (som är tagen på släktträffen) från Julia.


LITTLE DAYS

• After Eight
• Oboypulver
• Vaniljsocker
• Bakpulver
• Hallonsylt
• Chokladsås
• Nougatsås
• Smör
• Sirap
• Krossade marränger
+ 1 minut i micron

Tror att det var alla ingredienser, haha. Kan ha glömt någon men. Det var nog den äckligaste mackan jag ätit i hela mitt liv. Nice! Haha. Alla 4 stod jag spydde i papperskorgen efter det där. Det blir inte sista gången;) Har haft några riktigt bra dagar det senaste. Är dock fortfarande riktigt jäkla trött, hehe. Såg på världens bästa film också. Cop Out! Skrattade igenom hela filmen!


LAN MACKA

Äckligt god macka, vad gör man inte på lan? Hahahah. Någon som vågar gissa vad det är på?

VIEW

Tog 2 bilder på utsikten från pulkabacken på mösseberg. Falköping är ändå ganska fint så här års. Inte illa alls!



DAY ONE

Jag hade en bra nyårsafton igår, dock lite misslyckad på vissa ställen, haha. Firade tolvslaget helt själv i spöregn, rätt nice ändå! Men kvällen började och slutade super så jag hade en jätte bra kväll!

gammal bild


RSS 2.0