PERFECT


Åkte till stallet efter skolan och nu har jag pluggat, kan alla glosor utom 1. Helt OK! Hoppas att dom sitter bra tills imorgon på provet.. Nu blir det nog dusch och lite fix, hoppas att ni har haft en bra dag alla!
Bilderna är från igår då jag var i Habo och kikade på Division 3 matcherna i volleyboll. Sketabra!

WHAT IF THE WHOLE WORLD WOULD BE TURNED UPSIDE DOWN

Går och lägger mig, ska upp tidigt imorgon (idag, hehe). Sovgott!

BRB, LOOKING FOR THE PERSON I USED TO BE

Dåligt snygg min lillebror är när han leker häst (?). HAHAHAHAHA


I CAN'T STAY MAD AT YOU FOR ANYTHING

Någon dag ska jag bli något stort.


I'VE NEVER LIT A MATCH, WITH INTENT TO START A FIRE


Bilder från idag. Det var riktigt kul att fiska, tro det eller ej. Haha. Grillade lite korv och lärde mig många nya saker, härlig dag!

LOVE AND OTHER DRUGS


Förmodligen den bästa filmen jag sett någonsin. Okej, kanske inte riktigt men alla filmer med Anne Hathaway är så grymt bra! Jag menar, hur många gånger har jag inte sett Devil wears Prada? Typ tusen! Och Jake Gyllenhaal? Sååååååååååå galet snygg. Anyway, den här filmen var grymt bra! Det var inte sista gången jag såg den, hihi..


WHO DO YOU THINK YOU ARE, COLLECTING YOUR JAR OF HEARTS


De två första bilderna är tagna hos Natalia, världens finaste människa! Både på utsidan och insidan. Sista bilden är tagen med Ellen, skitunge till att åka iväg över lovet! Om 30 minuter börjar min träning, ska bli ovanligt skönt att träna nu faktiskt, riktigt taggad! Vet inte riktigt varför egentligen, inte mer spännande än vanligt men, haha. HA EN BRA ALLA ♥ DAG ALLIHOPA!

NIGHT OF THE HUNTER

Bilden är från igår när jag var ute och red en snabbis. Lillan är bäst! Nu sitter jag här helt nyduschad och ska bara sminka mig lite och fixa klart mig så drar jag ut på äventyr. Typ i alla fall. Haha. Puss!

IT'S BAD, DUDE

Åh jag blir fan galen snart! Jag har aldrig längtat efter sommaren så mycket som jag gör nu! Sol, bad och massa underbara vänner. Snön hade faktiskt börjat smälta riktigt bra här, fast när jag cyklade hem från skolan idag så snöade det massor igen. Dåligt arg jag blir, haha. Har precis målat naglarna nu och min träning börjar om typ 55 minuter, ha en bra eftermiddag!

LIKE I USED TO

Åkte ut till stallet och red en sväng på morgonen. Nu måste jag städa och duscha, ha en riktigt bra dag! (Lukona på bild.)

UNVARNISHED

Slänger ut en bild från i somras, då jag fotade Pernilla. Har fixat lite med bloggen nu och tänkte faktiskt dra mig mot sängen, är himla trött efter en heldag i göteborg med massa volleyboll. Godnatt!

RSS 2.0