Just come as you are


Ah, det här gick ju allt annat än bra.

Running away from your problems is a race you'll never win


Kass mobilbild. Vädret är verkligen hemskt nu! Kallt, regnigt och blåsigt. Går runt och fryser hela tiden och stackars Ellen på bilden fick sitt paraply vrängt av vinden. (Lite roligt ändå, hahaha!) Jag vill ha det mysiga sköna vintervädret nu!! Har hur som helst spelat match i Göteborg idag. Förlust igen, men vi spelade riktigt bra och det var sista matchen för i år.
NU: träffa världens mest efterlängtade Nappis ♥♥♥

Easy to fall, easy to break, with every move my whole world shakes


Jag och Ellenisan på naturkunskapslektionen. Frukt är gott!

You try to smile it away, some things you can't disguise


3 bilder från förra helgen när vi var i Skövde och sjöng på "Marching for live". Jag älskade det!

Spend life with who makes you happy, not who you have to impress


Denna bilden skulle ha laddats upp under dagen men jag måste ha tryckt fel. Åh vad irriterad jag blir! I alla fall, bilden är tagen för några veckor sedan när jag var ute och åkte bild. Så himla fin naturen kan vara ibland!
NU: Dusch, städning av mitt rum och plugg.

Never lie to someone who trusts you, never trust someone who lies to you


Ellen, Mikaela, Sara & Natalia på bilderna här above. & Julkalendern på sista bilden såklart! Igår tänkte jag och Ellen som sagt plugga, men vi låg mest på golvet och skrattade/tjurade istället. Igår fick jag också 176 av 176 rätt på engelska glosorna som inte ska förhöras förens på måndag, skönt! Om 40 minuter börjar min idrottslektion och jag ska försöka att cykla till skolan idag. Kommer säkert ramla och dö, haha. Ikväll spelar jag match också.. Tagga!!

Sometimes, a hug, is all you need to make you feel better


Har precis käkat en massa med min Ellenisan (haha).. Nu ska vi försöka plugga på spanskan, matten, naturkunskapen, svenskan och engelskan. Vi får väl se hur det går. Slutar väl som vanligt, med pepparkakor och glögg typ. Hihihihi.

How many times do you need to get hurt for you to know, it's time to let go


Jealous Guy
 Not Over You Chariot She Holds A Key
Jag älskar Gavin. Bäst.


If you never chase your dreams, you'll never catch them


Jag vill tillbaka till Medelhavet nu! Jag läste ett gammalt inlägg här på bloggen (skrivit för ungefär exakt ett år sedan) och fick världens härligaste känsla. Jag är mår väldigt mycket bättre nu än vad jag gjorde då. Skönt att veta att things actually changes for the better. Ikväll har jag har ritat min finaste bild någonsin, kan jag faktiskt erkänna, haha. Den påminner mig om styrka och åh så glad jag är över den! Kanske visar den någon annan gång, när jag har lite mer mod till det.. Peace!

I don't want to cross the line, I just want to move it a little


Förstår mig inte på personer som tycker att den här stackars julkalendern är dålig? Jag tror faktiskt att den is gonna prove you wrong lite senare haha. Gillar den starkt i alla fall! Sjukt jobbig dag i skolan idag, 08.00 till 15.20 där den längsta rasten är typ 10 minuter, förutom lunchen. Men trots allt det, TGIF!

RSS 2.0