It never gets easier, you just gets better.


Today i'm happy because i don't have any reason not to be.


Gammal bild på mig och världens bästa mormor, love you! Nu ska jag dra till Ellen och om typ 30 minuter blir vi hämtade hos henne för en spännande liten utflykt.. Haha! Wish me luck!

If you're unhappy when you're not in a relationship, you won't be happy in one.


Om 6 dagar, alltså den 11de, så var det ett helt år sedan jag tog den här bilden! Gud vad tiden går fort! Imorgon har jag sovmorgon till halv 10, vilket betyder att jag kommer kunna sova minst 9 timmar i natt! Blir ju pigg av bara tanken, haha. NU: Borsta käftisarna och sen sooooooova. MUMS!

Stop chasing him, turn around to see the people that are chasing you.Liseberg igår. Fick ont i ryggen och bröstet och hade svårt att andas, hade lite feber på det också, så min dag var väl sådär vissa stunder. Men förutom det så var dagen super! Dock var det mycket folk, så hann inte åka sjukt mycket men, haha.
Idag:
Har jag fortfarande väldigt ont i ryggen och bröstet så om det blir värre blir det sjukhuset. Men förhoppningsvis hjälper det med lite medicin och så blir det myskväll! + läxor, buhu..

I kind of miss the old you


Skövde var bra. Riktigt bra. Käkade när jag kom hem och vilade bort huvudvärken. Drog donken med mina favoriter och kom hem för någon timma sedan. Imorgon ska jag upp tidigt, blir Göteborg hela dagen, gillas starkt! NU: Lite gitarr och sen sängen! Godnatt!

RSS 2.0