I fall into the grave I've been digging myself, but there's room for two


Målade klart bilden igår, och trots många felmålningar är jag nöjd! Otrolig seg dag i skolan och nu har jag massor av saker att plugga. Just nu vill jag bara ha jullov, snö och julafton. Längtar nästan ihjäl mig. Tänkte sätta mig och kolla på One Tree Hill nu, är verkligen beroende! Haha. Kram på er!

You can count on me, like one, two, three, i'll be there.


Nu blir det en massa engelska plugg och lite annat som jag verkligen behöver lära mig.. Lite segt kanske, men jag gillar engelska så det ska inte bli några stora problem. På tala om något helt annat så har jag funderat på att visa er bilderna jag målar, men jag är inte säker än. Inte säker på att jag vågar, haha. Det får bli en senare fråga! Imorgon har jag studiedag också, ska bli så skönt!!

You give me the kind of feelings people write novels about


Sneakpeaks från mina ritade bilder. Igår så lipade jag nästan när jag upptäckte att det faktiskt snöade ute (haha, galet glad). Sprang ut i bara linne och fångade några små snöflingor i händerna, var iofs ganska blandade med regn men blev så himla glad ändå. Ingenting lade sig, så idag är det torrt ute på gatorna, blä. Hur som helst, jag börjar om 15 minuter så drar mig till skolan nu. HIHI.

You'll never know how strong you are, until being strong is the only choice you have


1 advent. ÄNTLIGEN! Som jag har väntat och längtat. Hela året faktiskt. Gick upp redan 07.00 imorse och ställde mig i duschen för att någon timme senare åka till kyrkan med kören (haha!). Var jätte mysigt, så stormen ute gjorde inte så mycket. Iaf, hur mysigt är det inte att se alla ljusstakar och stjärnor i fönstren nu? Jag dööööör, så fint! Atm sitter jag och ritar och om bara några minuter åker jag ut till mormor och morfar och myser lite. Hugs!

I've been going crazy I don't wanna waste another minute here


Sådär lagom könstiga bilder måste jag nog säga.. Idag hade vi 2 konserter på morgonen och min hals dödade mig verkligen. Men nu är det gjort och det var riktigt fint! På söndag är det dags igen, wihiiiiio. Ikväll ska jag bara vila upp mig så att jag orkar med lördag, söndag och skolan heeeeela nästa vecka.

I'm starting to question whether you're worth it anymore


Efter lite repetitioner och glass med jordgubbar drar vi iväg på den första av 5 julkonserter! (Har 5 stycken på 3 dagar!) Wish us luck babeeeees.

It's like choosing a way to die


Det ENDA som är roligt när man städar är att man får se en sån jäkla skillnad. Annars finns det nog inget roligt med att städa. Ni ser ju på bilderna hur jävla stökigt jag har det på mitt rum ibland, haha! Måste skärpa mig!

Celebrating life every day everywhere


Väldigt, väldigt fin vän

Everyday feels like a monday, there is no escaping from the heartache

Jag och Ellens otroliga tråkiga stunder på filmen. KOLLA PÅ HELA.
(Jag tänker lyssna på er söta människor som vill att jag ska börja blogga igen, så drar igång det igen nu!)

RSS 2.0