WORDS AND IDEAS CAN CHANGE THE WORLD


Nere i skåne för ett litet tags sedan så stannade vi till på ett litet fik och jag fick syn på den här bilden. Jag kan sitta och bara titta hur länge som helst. Att ett leende kan väcka så många känslor.

I'M GOING TO TAKE A HOT SHOWER. IT'S LIKE A NORMAL SHOWER, ONLY WITH ME IN IT

Kom precis hem från en sväng i Skövde med bror och Justus. Kikade den sista Harry Potter delen och tjötade så där som vi är grymt bra på. Filmen var sååååå bra, synd att det var den sista! Förövrigt så har jag spenderat hela min dag i Tämta med sol och bad, vilket resulterade i världens fetaste blåmärke på röven. INTE OK! Hursom helst, ni får ha det grymt!

SOMETIMES THE HARDEST THING AND THE RIGHT THING ARE THE SAME

Två bilder som lilla Natalia fick tillsammans med hennes födelsedagspresent. Haha! Dör när jag ser Nappe på första bilden, hahahaha.
Var på donken med Cissi förut, har inte träffat henne på ett bra tag så det var riktigt nice. Nu sitter jag med mina pojkar i skype och ska la dra vidare rätt så snart.. Pussssss

AND IN THAT MOMENT, I SWEAR WE WERE INFINITE

© Emelie Hedström
Har sovit sådär inatt måste jag säga, haha. Vaknade vid halv 11 eller något sånt, sedan dess jag har gjort absolutely nothing! Måste städa mitt rum, ser verkligen iiinte roligt ut nu. Får se vad jag hittar på senare. Kikade på 4 filmer igår (!) och spenderade kvällen hos världens bästa Natalia. Du är grym!♥ Drog vidare vid 1 någon gång, är apsleten idag. Härligt!!

ARROGANT BOY, LOVE YOURSELF SO NO ONE HAS TO. THEY'RE BETTER OFF WITHOUT YOUBlev inget gbg idag, var hos mormor och på stan med Ellen en snabbis istället. Nu sitter jag och redigerar en massa bilder och jag kan verkligen sitta i timmar! Love it. Ikväll blir det nog lite mys hemma och kanske ut en sväng senare ikväll/natt. Bilderna är från Ängelholm osv.

RSS 2.0