I want to be your favorite hello and you hardest goodbye


Ni får en bild på världens finaste människor, mormor och kusinen Ida (Bara för att jag saknar dom båda så himla mycket!). I alla fall, har bara tagit det lugnt idag typ, pluggat också. Åh vad jag hatar läxor. Suger! Hade bestämt att ligga i sängen innan klockan 23 idag, så jag har knappt 1 minut på mig att avsluta inlägget, haha! Hoppas att ni har haft en bra dag i alla fall! Hörs imorgon, kramiiiiiis!

Remember when we scratched our names into the sand


Jag och bäst-Ellen på översta bilden. Fy fan vad skönt med skoldata nu!! Livet leker och jag och Ellen har precis slängt i oss äppelpaj (skräll). Nu vet jag inte riktigt vad som väntar, we'll seeee.


I don't think that I knew the chaos I was getting in


Har spenderat den mesta tiden av kvällen vid pianot och spelat bland annat låten över, grym! Nu blir det nog film och mys innan jag hoppar i säng och sover ordentligt inför en lång och jobbig skolvecka. Kram på eeeeer.

Gotta change my answering machine, now that I'm alone


En trött liten David på bussen igår på första bilden och en gammal bild på Nappi och Amanda på andra. Vaknade runt halv tolv idag, käkade frukost och cyklade hemåt. Var hemma strax efter tolv. En ganska fuckad kväll igår, allt går inte alltid som planerat. Blev inget Skövde för mig, men hade det mysigt i regniga falköping istället! Nu ska jag ta en lång dusch och sen sätta mig med min älskling tills jag drar vidare. Hoy!

Others pretend they don't care at all


Jag tillsammans med min och Cissis extremt avancerade gubbe på donken för ett tag sedan.
Fredag imorgon, äntligen! Skolan suger rävaaaaaa och jag orkar verkligen inte, känns som att jag har hamnat fel. Anyways, i helgen ska jag ta tag i en sak som jag har väntat alldeles för länge med att göra också, vi får hoppas på det bästa. Kram på er! :)

My one mistake was that I never let you down
Slänger in 3 fina från Alanya, Turkiet. Gick min tredje skoldag på första gymnasieåret idag, känns som att det kommer bli mycket att göra. Hamnade i en helt okej klass, det ska nog bli riktigt bra. Annars då.. Har en känsla av att mitt liv kommer förändrar ganska enormt dom kommande 3 åren, men det märker vi väl. Nu har jag träning om 2 timmar, ska bli aaaaaaasa gött! Bye for now!

THE DAY THAT YOU FALL, I'LL BE RIGHT BEHIND YOU

Alzheimers är en hemsk sjukdom. Jag älskar dig farmor ♥

IF YOU DON'T BELIEVE ME JUST LOOK INTO MY EYES, CAUSE THE HEART NEVER LIES

Överlevde utlandsresan & hade det riktigt jäkla gött måste jag säga! Bilder kommer så småningom. Blir dålig uppdatering nu innan skolan börjar, ska leva ordentligt nu sista delen på sommarlovet.. Puss på er!

RSS 2.0