I AM NOTHING, WHEN THE DARKNESS FOLLOWS ME

Ni är värdelösa på att kommentera! (Hihi).. Jag vill veta vad ni tycker om mina bilder! VÅGA TYCK TILL, haha. Dags att börja kommentera bättre sötnosar! (Btw, atm är jag nog hos farmor och farfar och fotar massa mer bilder, alltså tidsinställt-inlägg)

Tog dessa bilderna i måndags tror jag det var. Gillar nog den andra bilden mest, men den första är lite mer "magisk". Eller ja, jag gillar ljuset starkt i den bilden. VAD TYCKER NI?

THE SCARS OF YOUR LOVE KEEP ME THINKING THAT WE ALMOST HAD IT ALL

Började 09.15 idag, skönt! Men slutade 15.20, så som vanligt en lång fredag. Åkte till stallet på eftermiddagen och pysslade om Lillan och red ut barbacka en sväng, som slutade bra efter en rädd häst och en fotboll. Haha, stackars min lilla plutt ♥ Imorgon ska jag upp vid 8!! Åker till farmor och farfar tidigt på morgonen och på kvällen blir det nog fest. Härligt!

Jag vet att det har varit himla dålig uppdatering det senaste men skolan tar verkligen alla mina krafter! Ska bli bättre, promise.


Bild som mamma tog på mig och Lillan idag, världens bästa häst!


AND THAT'S WHEN YOU FIND ME

Jag har haft ett jätte mysigt lov och det var behövligt kan jag säga! Men nu sätter allergin igång och jag hatar det, hehe. Hursom helst så uppdaterar jag bättre när jag kommer hem. Btw, vad tycker ni om bilden här under? Jag tog den igår och jag gillar den. Typ. Eller ah, haha.

Nu: SKOLA

ONE DAY, I'LL HAVE YOU BEGGING ON YOUR KNEES FOR ME

Åkte ut till mormor och morfar vid 15-tiden idag och jag fick köra, hihi. Gick la sådär men.. Hade jätte mysigt där hela eftermiddagen, de är världens bästa människor! När jag kom hem drog jag iväg till berget och kikade film med fina killar. Åh vad jag har saknat det!
Imorgon går jag upp jätte tidigt och drar till Jönköping (A6 och IKEA rättare sagt) med Caroline, gött! Nu måste jag slänga mig i sängen så jag får lite sömn inatt i alla fall, hehe. Godnatt!

Axel, Erik och Ida.

Scilla ♥

Peter och Axel.

Världens finaste Mormor och världens finaste Ida.

Jag och Ida tog lite egobilder, haha!

IT'S TIME TO FUCKING MOVE ON

Dålig uppdatering, men what the hell. Sitter hellre ute i sånt här väder;) Har varit nere lite i en "svacka" eller vad man nu ska kalla det, men måste ta tummen ur och gå vidare. Man lever trots allt bara en gång! Nu ska jag sätta mig i solstolen i någon timme till och i eftermiddag åker jag ut till mormor och morfar, hihi. Ha en bra dag!

Apsnygg bild på Natalia, Martin, Jag, Justus och liiite av Hannes. Haha ♥

I WOULD NEVER LEAVE WHEN HE NEEDS ME THE MOST

Slänger upp en bild på en liten sötis blomma i brist på annat. Hehe. Nu blir det ut på äventyr, ha en bra kväll!


CAN'T CATCH TOMORROW

Tänkte att eftersom att vädret är helt jäkla underbart och att jag har påsklov heeela veckan lång så startar jag upp bloggen igen. Låter det bra? Uppdaterar alltså bättre imorgon :)


Knäppte några kort på mammas fina tulpaner för några veckor sedan. Tycker att tulpaner är rusktigt fina. Vad tycker ni?


RSS 2.0